A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten


Kedves Felhasználóink!

Néhány sorban szeretnénk bemutatni portálunk újdonságait. Rendszeres látogatóink valószínűleg már mindegyik szolgáltatással találkoztak.

Fórum
Régi tervünk valósult meg a fórum megalkotásával, hisz korábbi portálverzióink is lehetővé tették a regisztrált tagok írásbeli megnyilvánulásait, ez most sincs másképp. A fórum olvasásához nem szükséges regisztrálni, ám a vélemények közzétételéhez elengedhetetlen. Fontos hangúlyoznunk, hogy a témák szigorú moderálás alatt állnak, így kerülendő néhány fórumos tévhit, hiba. Mint mindenütt, itt is érdemes a kereső használatával kezdeni, hisz lehet, hogy feleslegesen nyitnánk egy témát (ha már létezik egy témakör, moderátoraink zárják az utólagos felesleges topikokat).
Fórumunk elérhető itt, használata előtt érdemes elolvasni az alapelveinket.


Kapcsolat a közösségi portálokkal
Vitathatatlan a közösségi portálok népszerűsége, így sok egyéb weboldalhoz hasonlóan cikkeink már egy mozdulattal megoszthatók ismerőseinkkel (Facebook, IWIW, Twitter). E gombokat a cikkek tetején érdemes keresni a közösségi háló ikonjával.
Újdonság a Facebookos "Tetszik" gomb is, esetleg ha valaki keresné, hol is jelenik meg, érdemes "lájkolás" után a saját adatlapot megtekinteni.
További tudnivalók a funkciókhoz ebben a cikkünkben.

És végül ne feledjük: ha képeinket osztanánk meg másokkal, e-mailezés helyett töltsük fel képtárhelyre. Fórumba linkelni egy 5 megapixeles képet egyrészt "elefánt a porcelánboltban"-szindróma, másrészt számolhatunk egy moderátori figyelmeztetéssel is, sokkal elegánsabb képmegosztóra feltenni és csak az ikonját beszúrni a fórumba, közösségi oldalra. Aki akarja, egy kattintással megnézheti eredeti méretben.
És mégis hová tölthetjük fel a képeket? Például a Képküldés.info oldalra. Ingyenes, regisztráció sem szükséges, bármennyi képet feltölthetünk, és örökre megmarad minden alkotás az Iminet megbízható és biztonságos szerverein.


Iminet Informatikai Portál

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg levelezőjében, ide kattintva elolvashatja a Hírlevél archívumunkban!
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert regisztrációjánál engedélyezte a hírlevelek fogadását. Amennyiben a jövőben nem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, úgy a fiókbeállításoknál törölje az erre vonatkozó jelölőnégyzetet!

© 1999-2010 Iminet Informatikai Portál
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Tomot megkérdezi a fia:
- Apa, mi az, hogy "elméletileg" meg "gyakorlatilag"?
- Na, figyelj! - mondja Tom, és odaviszi a gyereket az anyósához:
- Mama, mit szólna hozzá, ha jönne egy kétméteres néger és ötezer dollárt kínálna magának egy éjszakáért?
- Fiam, az én korombam ne válogasson az ember.
- És te, drágám, mit csinálnál? - fordul a feleségéhez.
- Tudod, hogy szeretlek - feleli az asszony -, de hát a gyerekeknek cipő kell, neked új öltöny, azt hiszem, feláldoznám magam.
- És te, édes lányom? - kérdezi a nagylányt.
- Nagykorú vagyok, különben sem volt dolgom még négerrel, naná, hogy belemennék...
- Na látod, fiam: ELMÉLETILEG, ugye, most van tizenötezer dollárunk, GYAKORLATILAG viszont kiderült, hogy három rossz * * *cal élünk együtt.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!