A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten


Kedves Felhasználóink!

Néhány sorban szeretnénk bemutatni portálunk újdonságait. Rendszeres látogatóink valószínűleg már mindegyik szolgáltatással találkoztak.

Fórum
Régi tervünk valósult meg a fórum megalkotásával, hisz korábbi portálverzióink is lehetővé tették a regisztrált tagok írásbeli megnyilvánulásait, ez most sincs másképp. A fórum olvasásához nem szükséges regisztrálni, ám a vélemények közzétételéhez elengedhetetlen. Fontos hangúlyoznunk, hogy a témák szigorú moderálás alatt állnak, így kerülendő néhány fórumos tévhit, hiba. Mint mindenütt, itt is érdemes a kereső használatával kezdeni, hisz lehet, hogy feleslegesen nyitnánk egy témát (ha már létezik egy témakör, moderátoraink zárják az utólagos felesleges topikokat).
Fórumunk elérhető itt, használata előtt érdemes elolvasni az alapelveinket.


Kapcsolat a közösségi portálokkal
Vitathatatlan a közösségi portálok népszerűsége, így sok egyéb weboldalhoz hasonlóan cikkeink már egy mozdulattal megoszthatók ismerőseinkkel (Facebook, IWIW, Twitter). E gombokat a cikkek tetején érdemes keresni a közösségi háló ikonjával.
Újdonság a Facebookos "Tetszik" gomb is, esetleg ha valaki keresné, hol is jelenik meg, érdemes "lájkolás" után a saját adatlapot megtekinteni.
További tudnivalók a funkciókhoz ebben a cikkünkben.

És végül ne feledjük: ha képeinket osztanánk meg másokkal, e-mailezés helyett töltsük fel képtárhelyre. Fórumba linkelni egy 5 megapixeles képet egyrészt "elefánt a porcelánboltban"-szindróma, másrészt számolhatunk egy moderátori figyelmeztetéssel is, sokkal elegánsabb képmegosztóra feltenni és csak az ikonját beszúrni a fórumba, közösségi oldalra. Aki akarja, egy kattintással megnézheti eredeti méretben.
És mégis hová tölthetjük fel a képeket? Például a Képküldés.info oldalra. Ingyenes, regisztráció sem szükséges, bármennyi képet feltölthetünk, és örökre megmarad minden alkotás az Iminet megbízható és biztonságos szerverein.


Iminet Informatikai Portál

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg levelezőjében, ide kattintva elolvashatja a Hírlevél archívumunkban!
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert regisztrációjánál engedélyezte a hírlevelek fogadását. Amennyiben a jövőben nem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, úgy a fiókbeállításoknál törölje az erre vonatkozó jelölőnégyzetet!

© 1999-2010 Iminet Informatikai Portál
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Egy tudós majomhoz hasonló lényre bukkan az afrikai dzsungelben. Feltételezi, hogy ez a lény lehet a majom és az ember közötti "hiányzó láncszem", ám a teória bizonyításához szükséges lenne, hogy valaki közösüljön az állattal, s így megállapíthatssák : milyen jellemvonásokkal bír az ivadék. A kutatóintézet felad hát egy hirdetést a lapokban : "Önként jelentkező férfiakat keresünk. Feladat : közösülés egy majommal. Díj : ötezer dollár."
Jelentkezik is egy férfi, aki azonban három feltételt szab :
- Szeretném, ha a feleségem soha nem tudná meg a dolgot. A második feltételem az, hogy az utódokat kereszteljék meg. És kérem azt is, hogy engedjék meg : havi részletekben törleszthessem a díjat.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!