A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten


Kedves Felhasználóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy új fejlesztésünknek hála, ezentúl minden regisztrált tagunk hozzájárulhat a portál jobb oldalán található viccgyűjteményhez. Mivel a látogatók visszajelzései alapján korábban is nagy népszerűségnek örvendhetett ez a kis modul, az új portál megalkotásakor is "áthoztuk" a jobb oldali blokkot.
Ha szeretné, hogy az Ön viccein is derülhessenek portálunk látogatói, nincs más teendője, mint belépés után a viccblokk alján található hivatkozásra kattintva megírja és beküldi kedvenc humormorzsáit.

Tegyük együtt mókássá a felhasználók látogatásait!


Iminet Informatikai Portál

Ezt a hírlevelet azért kapta, mert regisztrációjánál engedélyezte a hírlevelek fogadását. Amennyiben a jövőben nem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, úgy a fiókbeállításoknál törölje az erre vonatkozó jelölőnégyzetet!
© 1999-2010 Iminet Informatikai Portál
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
A rendőr fia elégtelent hoz az iskolából, mert nem tudta megmondani, hogy hol van Afrika. A rendőr alaposan elveri a fiát, hogy milyen buta, és aludni zavarja. Mikor a rendőr lefekszik, megkérdezi a feleségét:
- Te, az igazat megvallva, én sem tudom, hogy hol van Afrika. Te tudod?
- Egész pontosan nem lehet messze - válaszol az asszony -, ugyanis a gyárba menet minden reggel találkozom egy négerrel. Biciklin jár...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!