Viszlát Pannon, isten hozott Telenor!

A mai naptól a távközlési cég a norvég anyavállalat, a Telenor nevét viseli, melyet már márciusban bejelentett a vállalat.
Hirdetés

A korábbi dizájnváltás és a "GSM" szó névből elhagyását követően sejteni lehetett, hogy az imázsváltás nem áll meg a logó lecserélésén. A mai naptól kezdve Pannon helyett Telenor Magyarország a távközlési vállalat neve, ezzel egyidőben új díjcsomagok és kedvezmények láttak napvilágot.

 

Pannon vs. Telenor

A legnagyobb újdonság a percdíjas mobilinternet, melyet Internet Praktikum néven kell keresnünk a távközlési vállalat honlapján. Az uniós internet roaming díjai is csökkentek, az eddigi horror árak helyett 100 kilobájtonként 59 Ft-ot kell fizetni az Európai Unión belül. Minden eddiginél olcsóbban, percenként 5 forintért hívatunk vezetékes számokat.

Bizonyára emlékszünk még, ahogy 2004-ben a Westel változott át T-Mobile Magyarországgá, abban az esetben is a Deutsche Telekom mobilüzletág nevét és imázsát vette át az akkori Westel,azóta pedig már teljesen hozzászoktunk a fehér-magenta színösszeállításhoz.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version