Karácsonyi akciók a T-Mobile kínálatában

Kezdetét vette az idei karácsonyi szezon, jelen blogbejegyzésünkben a T-Mobile karácsonyi kínálatából szemezgettünk.
Hirdetés

Ahogy az elmúlt évek alatt, úgy a 2012-es karácsonyi akciók is igénybe vehetők új és meglévő ügyfelek számára.

 

Kétszer annyi duma és net

Akár új, akár régi az ügyfél, Mozaik, ikon, Like, Like 300 és Fun Aranytárskártya csomagokban február 28-ig kétszer annyi net és szintén dupla lebeszélhetőség vár ránk.

Az akció új és meglévő ügyfelek részére is elérhető új készülékvásárlással , hűségidő vállalásával Mozaik, Like, Like 300 és Fun Aranytárskártya díjcsomagokkal. Meglévő ügyfelek esetében a kedvezmény igénybe vételének feltétele, hogy lejárt hűségidejű előfizetéssel rendelkezzenek. Az akció 2012. november 15. és december 31. között vehető igénybe.

 

300 MB díjmentes belföldi adatforgalom Dominósoknak

Új okostelefon vásárlásával 300 MB díjmentes mobilnetet kap az új ügyfél, melyet február 28-ig forgalmazhat le.

 

Kedvezményes online vásárlás

A T-Mobile folyamatosan gondoskodik arról, hogy online vásárlói valamekkora kedvezményt kapjanak. Idén karácsonykor 10% kedvezmény jár majdnem az összes készülékre, melyet futárszolgálattal teljesen ingyen házhoz is szállítanak. Érdemes sietni, hogy az új kütyü még időben a fa alá kerüljön.

 

Régi telefon 5.400 Ft-ért

Az összeg az új kütyü árából jön le, a régi telefon mindegy milyen, működik-e vagy sem, meglátszik-e a használat vagy újszerű. A lényeg, hogy legálisan a saját tulajdonunk legyen. A T-Mobile a beadott készülékeket környezetbarát módon semmisíti meg.

 

Kedvezményes készülékvásárlás

Idén is folyamatosan akciósorba kerülő készülékekkel várja új és készüléket váltó ügyfeleit a magenta színű mobilszolgáltató, ezeket újdonsült tulajdonosaik különböző konstrukcióban vásárolhatják meg, akár kamatmentes részletfizetéssel is.

Az új készülékek elmaradhatatlan része az okostelefon-paletta, masszív mennyiségű kínálatból a legkülönfélébb típusok közül válogathatunk, legyen az iPhone, Android, Blackberry vagy Windows Phone rendszerű. A gyártók is többféle típust kínálnak, a legtöbb eszköze a Samsungnak van, mára jó pár telefont kínál a HTC vagy az LG, de találunk Nokia, Huawei, Alcatel, Motorola és sajátmárkás T-Mobile okostelefonokat is. A táblagépes kínálat sem okoz csalódást, az etalonnak számító Apple iPad mellett a Samsung táblagépei, Sony, ZTE vagy Huawei tabletek is is elérhetők. Ezeken kívül mobilinternet modemet, okostévét, notebookot is vásárolhatunk a T-Mobile-től.

 

Az aktuális akciós készülékkínálat, konstrukciók, az akciók részletes feltételei megtalálhatók a T-Mobile weboldalán.

 

Cikkünk folytatásában a másik két hazai mobilszolgáltató kínálatát is szemügyre vesszük!

-K.I

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version