A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Segítsünk a vörösiszap katasztrófa károsultjainak!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1487
  • · Dátum: 2010.10.09. 13:30
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Magyarország legnagyobb közelmúltbéli katasztrófájának számos áldozata, károsultja lett, magánemberként számos módon segíthetünk a kárenyhítésben!
Hirdetés

Talán bemutatnuk sem kell azt, ami néhány napja nemcsak a hazai, de a nemzetközi sajtó vezető témáját alkotja, ha mégis, ide kattintva minden eseményről értesülhet az eddig pincében tartózkodó Olvasó.

Adományokkal mi is segíthetünk azoknak, akik otthonukat, vagy épp szeretteiket veszítették el a hatalmas károkat okozó vörösiszap-kiöntés következtében.

1749

A vezetékes és mobiltelefonról is hívható 1749-es szám tárcsázásával hívásonként 200 Ft-ot "küldhetünk" a katasztrófa sújtotta területen élők és dolgozók segítésére. Ugyanezen számra SMS-ben az "ISZAP" szót elküldve szintén adakozhatunk.

 

Egyéb adományok

Nemcsak pénzzel, hanem a térségben hiánycikknek számító adományokkal is segíthetünk, hiszen az ivóvíztől kezdve a gumicsizmán át egészen a ruházati cikkekig rengeteg felajánlást várnak, az RTL Hírek oldalán megtudhatjuk, pontosan mire van szüksége a katasztrófa sújtotta övezetnek.

 

Az állatok megsegítése

Nemcsak emberek, az állatok is megsínylették az iszap okozta károkat, a sérült és beteg állatoknak is adományozhatunk, hozzájárulhatunk ellátásuk, gyógykezelésük finanszírozásához. A Noé Állatotthon a helyszínen mentette a bajbajutott állatokat, valamint segít a felépülésükben. Weboldaluk és a Facebookon közétett információk elmagyarázzák, hogyan segíthetünk.

 

A fentieken túl számos egyéb lehetőség kínálkozik, most mindenki kiemelt figyelmet szentel a történtekre, így elegendő információt találunk a neten, a televízióban vagy az újságokban. A cél egy: segítsünk!

 

-K.I.

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Vámpírok beszélgetnek a sörözőben, egy kicsit be*nak, és elkezdenek gizdázni egymás előtt. Az első kirepül az ablakon, 10 perc múlva vissza jön, véres a szája. A többiek elismerőn kirdezik tőle : Na Mi történt haver?
-Hú. hát látjátok ott messze a ködben azt a házat.
-ja. látjuk
-na bementem, ott volt 3 ember, mindnek kiszívtam a vérét.
A többiek büszkén rendelnek neki egy nagy korsó vért, és tovább iszank. Kicsit később a másik vámpír is kirepül a szürkeségbe, majd 20 perc múlva vissza tér, és csupa vér az arca.
- Na mi volt?
- uuu. látjátok ott mesze azt a korházat?
- igen...
- na bementem. Mindenkinek kiszívtam a vérét. ápolókna, betegeknek, mindenkinek.
A többiek rögtön rendeltek neki: na egy korsó vért a haverunknak... és iszna tovább, míg végül a harmdik vámpír is kirepült az ablakon a szürke félhomályba.
Várnak, várnak, eltelik egy óra... kettő. mire vissza tér, és csuron vér az egész feje a ruhája és minden hol véres.
A többiek... húúú haver, veled meg... na mesélj.
- hát... látjátok ott a távolban azt a villanyoszlopot?
- ja, látjuk igen.
- na!
én nem láttam.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!