A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Már tudjuk: októberben jön a Windows 7

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1650
  • · Dátum: 2009.06.03. 21:57
  • · Rovat: Windows
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Microsoft hivatalosan is bejelentette: október 22-én lesz a Windows 7 premierje, a magyar verziók pedig október 31-től kaphatók.
Hirdetés

A tegnapi Computex kiállításon a Microsoft hivatalosan is bejelentette a Windows 7 piacra kerülésének dátumát. A bejelentés szerint jövő hónap végén, júliusban elkészül a gyártásra kész verzió (RTM - release to manufacturing) és október 22-én már a boltok polcain lesz a Windows Vista utódja. Az IT Café közlése szerint a magyar verziók a premiert követő egy hónapon belül várhatók.

A várva-várt operációs rendszer piacra kerülését a Microsoft midaddig titkolta, míg a fejlesztések során a tartható megjelenésre esélyt nem látnak, úgy tűnik, ez az idő elérkezett, és a sok újdonságot ígérő Windows 7 megjelenési dátuma véglegesnek ígérkezik. Nagyjából ekkortól kapható a szerver változat is, mely a Windows Server 2008 R2 nevet viseli.

Október 22-én már boltok polcain lesz a Windows 7A Microsofthoz közel állók, illetve a célközönség is reménykedett abban, hogy a karácsonyi szezonra már kapható lesz az új Windows, az októberi -- illetve a magyar változat novemberi -- piacra kerülésével ez az álom beteljesülhet, ajándékozhatunk Windows 7-et karácsonyra (akár magunknak is).

A fejlesztés az utóbbi időben igen jó ütemben haladt, igen pozitív visszajelzésekről értesült a Microsoft is, hiszen már a béta, illetve azt követően az RC -- release to candidate, azaz kiadásra jelölt -- verzió is elnyerte a felhasználók bizalmát és elismerését. A májustól elérhető RC-t stábunk is kipróbálta -- igaz a bétát is --, mint feliratkozott felhasználót, minket is értesített a Microsoft a nyilvános elérhetőségről.

Egyelőre lesz időnk még a Release Candidate-tel tesztelgetni, ismerkedni, hogy majd már igazán rákészülve várhassuk a végleges verzió premierjét, és elismerően nyilatkozhassunk mi is: megkaptuk az XP méltó utódját (itt most elnézést kérünk a Vistát pártoló felhasználóktól).

Aki hozzánk hasonlóan eljátszadozik az RC-vel, jövő június elsejéig teheti meg, de erre az operációs rendszer már márciustól észrevehető módon emlékezteti a felhasználókat.

 

Frissítés - 2009.06.27.

A magyar verzió október utolsó napján, 31-én jelenik meg, jelenlegi információink szerint.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két hülye sétál az utca két különböző oldalán. Egyszer az egyik talál egy konzervesdobozt és átdobja a másiknak.
-Te hülye, miért dobtad át?
- Mert rá volt irva, hogy a túloldalon nyitandó...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!