A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Letölthető a Microsoft Security Essentials 2.0

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 6037
  • · Dátum: 2010.12.18. 17:58
  • · Rovat: Windows
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szoftverének legújabb változata megérett a kereskedelmi forgalomra, csütörtök óta magyar nyelven is elérhető.
Hirdetés

A Microsoft Security Essentials tavaly ősszel kezdődött, eddig töretlen sikere szinte garancia a továbbfejlesztett kettes verzióra is. Az egyszerű, ám az átlagfelhasználó számára tökéletes vírusvédelmi alkalmazás első verziója igen népszerűre sikeredett, főleg az egyszerű használata, kiváló védelmi megoldásai, a Windowsból is ismert automatikus frissítése és nem utolsósorban kis erőforrásigénye miatt vált a felhasználók kedvencévé. A Microsoft nem tervezte a kereskedelmi vírusölők kunkurenciájának, hanem mindenki számára elérhető minimális védelmet álmodott meg a redmondi szoftvervállalat.

Gyorsabb és továbbfejlesztett utód már magyarul is

Az új verzió nem sokban különbözik elődjétől, a kinézet is csak színezetében frissült. A 2.0 júliustól elérhető bétáját bárki letölthette és kipróbálhatta, igaz csak angol nyelven. A tegnapelőtt megjelent végleges kiadás már magyarul is tud, az ígéretek szerint gyorsabb, netes támadásoktól hatékonyabban véd és az 1.0-nál is kevesebb erőforrást igényel a PC-től. Az otthoni és céges hálózatokról való támadásoktól XP-n nem, de Vistán és Windows 7 alatt is véd. Ahogy 1.0 esetén is, automatikusan letölti és telepíti a frissítéseket, akár a Windows Update segítségével is, továbbá beállítható a gép rendszeres vizsgálata.

Microsoft Security Essentials 2.0

Letöltés és telepítés

A Microsoft Security Essentials 2.0 magyarul is elérhető, letölthető Windows XP-re 32 bites, Vista és 7 rendszerekre 32 és 64 bites változatban is. Telepítés előtt el kell távolítanunk a gépen lévő 1.0 vagy 2.0 béta verziókat, különben a feledékenyégünkre hibaüzenettel figyelmeztet a telepítő. A szoftver csak eredeti Windowsra installálható.

A szoftver valamennyi változata letölthető a hivatalos weboldalról vagy az [origo] Szoftverbázisból is.

 

- K.I.

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó linkek
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Megy Lucifer a pokolban, őrjáratot tart. Az első állomáson az oroszok elkárhozott lelkeihez megy. Azok ott főnek egy üstben. Az üst mellet kiírás: "Az üstből kimászni tilos!" Mégis több fegyveres őr áll mellettük állandó készenlétben. Kérdezi lucifer hogy mi van itt? Mondják az őrök, hogy itt főnek az oroszok és ezek csak az erőszakból értenek. Jön a következő állomás: főnek a németek ugyanaz a kiírás: "Az üstből kimászni tilos!" Sehol egy őr se... Lucifer elkapja az illetékest hogy mi az hogy itt nincsenek őrök. Erre az illetékes: - Itt főnek a németek, ezek törvénytisztelő népek, betartják a szabályt. Következnek a magyarok: se tábla, se őr, semmi. Kérdezi lucifer hogy ez meg mi. Mire az illetékes: - Óóó... hát itt főnek a magyarok, itt ha egy ki akar mászni, másik tíz ráugrik és vis* * *ántja.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!