A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Küldjön vicces karácsonyi videoüzenetet ismerőseinek!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 9057
  • · Dátum: 2010.12.24. 11:37
  • · Rovat: Internet
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Karácsony nem múlhat el úgy, hogy előtte ne köszöntsük ismerőseinket, családtagjainkat, barátainkat. Erre különböző módszerek léteznek, beleértve a hagyományos és az internet adta lehetőségeket. Mindez személyre szabott vicces videoüzenettel is megoldható - megmutatjuk, hogy.
Hirdetés

Eljött a szenteste, ilyenkor világszerte szokás egymást köszönteni az ünnepek alkalmából. Adunk egy remek tippet, hogyan tegyük ezt!

A karácsonyi üzenetküldésnek a hagyományos képeslaptól kezdve az ecard-on át a Facebook-os üzenetig számos válfaja létezik. Csinálhatunk saját üzenetet, de ha igazán poénosra és találóra vágyunk, bízzuk ezt a profikra anélkül, hogy a személyes varázsát elvesztené.

Az [origo] igazán szórakoztató lehetőséget ad erre, a videoüzenetet az egyik áruházlánc reklámjából is ismert, vicces akcentussal beszélő berlini pasas adja elő, az üzenet személyes részeit - eredetileg külön felvett - választható mintákból illeszthetjük az üzenetbe. Ezt követően, miután megnéztük az elkészült üzenetet, megoszthatjuk barátainkkal is. A végeredmény garantált: volt lakótársunk (cellatársunk), de akár még anyósunk is gurulni fog a nevetéstől.

Az igazán nagy poénokat garantálják a hagyományos megszólításokon és rokoni viszonyokon (fiad, lányod, menyed, stb.) túl a vicces jelzők, mint pl. a cellatársad, elvtársad, ellenséged, példaképed vagy télapód.

A beállítás pofonegyszerű, a megadott lehetőségek közül kiválasztjuk ismerősünk keresztnevét (egyes gyakoribb neveknél becenév is van), az ismerősi viszonyt jelző kifejezést, valamint saját keresztnevünket. Ezt követően már csak a jobbra levő adatokat kell megadnunk, úgy mint a saját vezetéknevünk (ez az e-mailben a már előzőleg megadott keresztnév elé kerü, a videóban nem szerepel), e-mail címünk, címzett e-mail címe és a küldött e-mailben szereplő további üzenet. A videót megtekinthetjük küldés előtt, vagy egy gombnyomással főnökünk, barátnőnk postafiókjába továbbíthatjuk.

A fogadtatásról szívesen vesszük a visszajelzéseket itt, a cikk kommentjében!

 

Jó szórakozást!

Karácsonyi videoüzenet

Küldje el saját videoüzenetét a képre, vagy ide kattintva!

 

-K.I.

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó linkek
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két légy sétál Robinson fején. Egyszer csak megszólal az egyik:
- Én most elmegyek. Majd Pénteken találkozunk.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!