A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Hogyan linkeljünk YouTube videót HD minőségben?

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3174
  • · Dátum: 2013.04.06. 18:23
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A YouTube népszerűségét talán kár lenne vitatni, ahogy azt se, hány és hány YouTube hivatkozást osztunk meg ismerőseinkkel közösségi oldalakon, e-mailben, okostelefon segítségével, és még sorolhatnánk. Egy apró trükkel megmutatjuk, hogyan küldjük egyből HD minőségben a videó elérhetőségét.
Hirdetés

Már-már túl egyszerűnek tűnik a megoldás ahhoz, hogy egy külön blogbejegyzést szenteljünk neki, ám a dolog jelentősége miatt mi most mégis megtesszük.

Gépeink, okostelefonjaink már simán lejátsszák a 720p (HD) vagy 1080p (Full HD) minőségű YouTube videókat, ám valami furcsa baklövés folytán a keresőből kipotyogó linkek a kisebb felbontásokkal indítanak és a nagyfelbontású verziót saját magunknak, kézzel kell átállítani, és ugyanezt kell azoknak is megtenni, akikkel megosztjuk a videót.

Ám ha kicsit is leleményesek vagyunk és az alábbi trükköt alkalmazhatjuk, barátaink már azonnal nagyfelbontásban élvezhetik a feltöltött mozit.

Ehhez annyit kell tennünk, hogy a videó címének a végére hozzáírjuk a &hd=1 kiegészítést, természetesen az "&" (és) jellel kezdve. Az alábbi képen piros háttérrel kiemeltük a cím végére írandó néhány karaktert.

YouTube HD

 

Ha az így kiegészített címre Enter-t ütünk, a videó jobb alsó sarkában ellenőrizhetjük is a HD jelzést, ahogy az alábbi képen is látható.

YouTube HD

 

Most már nincs más teendőnk, mint a Ctrl+C és a Ctrl+V (másolás és beillesztés) billentyűkombinációk segítségével a trükkös linket Facebookon, Twitteren, e-maiben és számos egyéb módon elküldjük ismerőseinknek.

 

-K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Egy londoni kocsmában arról beszélget három vendég, hogy melyikük mivel tudja legjobban felizgatni a feleségét.
- Én - mondja a francia - mindig vásárolok egy kosár rózsát, finoman behintem a szirmokkal a feleségem testét és aztán gyöngéden lefújom róla a virágokat.
- Az én feleségem attól izgul fel a legjobban - meséli az angol -, ha szeretkezés után langyos balzsammal végigmasszírozom.
- Az enyém pedig attól - rikkant az ausztrál -, ha szeretkezés után megtörölközöm a hálószobafüggönnyel !
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!