A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Frissíti felületét a Gmail

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3180
  • · Dátum: 2012.10.31. 18:45
  • · Rovat: Internet
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Kényelmesebb felülettel vértezte fel a Google ingyenes levelezőszolgáltatását. Az új felület egyelőre néhány felhasználónak érhető el, de heteken belül minden felhasználó megkapja.
Hirdetés

Kényelmesebb, kis ablakban szerkeszthetők az új levelek és a válaszüzenetek is a Gmailben, hiszen szerkesztés közben meg tudunk nézni egy másik levelet, kereshetünk az üzenetek között anélkül, hogy az épp szerkesztett levelünket be kellene zárni.

Az új üzenet az ablak jobb szélén jelenik meg, kisebb, kompaktabb, de a levéllista előtt, míg válaszolni az eredeti üzenet alatt tudunk egy beérkező e-mailre. Az üzenetváltás így inkább a chat-re emlékeztet, sem mint e-mail írásra.

Gmail

Az újítással a címzettek kiválasztása is kényelmesebb lesz, mivel gépeléskor azonnal, képpel fogja a Gmail felkínálni a javaslatokat a meglévő címzettek közül. A címzetteket "fogd és vidd" módszerrel mozgathatjuk a különböző címzések között (címzett, másolatot kap, titkos másolatot kap).

Gmail

Miután finomítottak a mérnökök az új funkción, minden felhasználó számára is elérhetővé teszik az új szolgáltatást - írja tegnapi bejegyzésében a Google hivatalos blogja.

A Google újítása egyben az e-mailezés megújításának is tekinthető. A cég legutóbb a végül bezárt Google Wave-ben próbálkozott meg hasonlóval, a mostani, finomabb kísérlet ígéretesebbnek és praktikusabbnak tűnik - emlékezik vissza cikkében a HVG internetes portálja.

-K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Eddigi hozzászólások

Szerző: kolaboratory | Beküldve: 2013.04.01. 00:22
kolaboratory

Az új levelezési felület…...egy kalap sz*r….!!!

Moderálta: iminet, ekkor: 2013.04.01. 15:02
Szerző: kovacsmisi | Beküldve: 2012.11.01. 09:41
kovacsmisi

Nekem tetszik ez az új felület levélíráskor. Kicsit az 5-8 évvel ezelőtti uralkodó stílusokat idézi, de nagyon hasznos és szimpatikus.

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Három nőci hajótörést szenved. Ott vannak étlen szomjan a halál kapujában, mikor elébük toppan egy tündér és azt mondja, hogy teljesíti mindegyikük egy-egy kívánságát.
Első csajszi egy csónakot kér, és az meg is jelenik, de nincs benne evező, így nem tud hova menni.
Második egy hajót kér, ami fel is tűnik a távolban, kiköt, majd leugrik róla az összes tengerész és mind végigmegy a nénin.
A harmadik a legokosabb, csak annyit kér hogy legyen férfi, és észrevette a hidat ...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!