A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Facebookozik az új 5-ös Skype

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 2438
  • · Dátum: 2010.10.17. 19:43
  • · Rovat: Szoftver
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Trendi, Facebook-hozzáférést kapott az új Skype, az ötös verzió a napokban jelent meg.
Hirdetés

Skype 5A Facebook hozzáférés ma már minimális követelmény egy, az ismerősökkel való kapcsolattartásra hivatott alkalmazásnál. A népszerű, videotelefonálásban ma is első helyen található nettelefon már a Facebook hírfolyamokhoz is hozzáfér, az ott rögzített hangok pedig megjelennek a közösségi oldal üzenőfalán.

Kicsit átszabták a kezelőfelületet, továbbá egyszerűbben használható, maximum 10 partnerrel folytatott videokonferenciát bonyolíthatunk az új verzióval. A megbízhatatlan internetkapcsolattal rendelkezőknek jó hír, hogy az automata hívásvisszaállítás funkció újratárcsázza az internetkapcsolat hibája miatt megszakadt hívást.

A Skype 5-ös verziója a fentieken kívül nem sok újdonságot tartogat, ám még ennek ellenére is érdemes frissíteni. Ez megtehető a Skype weboldaláról, de elegendő frissíteni az aktuálisan használt Skype-verziót közvetlenül a szoftverből.

 

-K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Idős házaspár tengeri kirándulásra megy, amikor vihar tör ki. A nagy himbálózásban a feleség megcsúszik, és beesik a tengerbe. Nagy nehezen partra evickél a hajó, és amikor elcsitul a vihar, akkor elkezdik keresni a nőt, de nem találják. A férj hazautazik, ám két nap múlva telefonálnak neki:
- Uram, holtan találtuk a feleségét. Amikor a halottkém megvizsgálta, egy kagylót talált a ruhájában, a kagylóban pedig egy igazgyöngyöt. A gyöngy értéke 50000 dollár, és mivel a felesége holmijának számít, ezért Ön rendelkezhet vele. Mit tegyünk?
- A gyöngyöt küldjék el nekem, az asszonyt meg dugják vissza a vízbe egy időre, hátha lesz még...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!